Echte Italiaanse pizzakraam op locatie!

Pizzakraam op locatie!

Met onze pizzakramen op locatie wordt uw feest of evenement een gebeurtenis om niet te vergeten! Onze pizza's worden met de hand gemaakt op de traditionele Italiaanse manier en tot in de perfectie bereid in onze houtovens.

Mobiele pizzakramen

Catering voor een groot aantal gasten kan lastig zijn. Bent u op zoek naar een ​​manier om iedereen te voeden en uw gasten te vermaken met een minimale inspanning? Onze pizzakramen zijn precies wat uw feest nodig heeft. Onze mobiele pizzakramen kunnen op bijna elke locatie worden opgesteld. Onze Pizzaioli (pizzabakkers) zijn opgeleid in Italië en zijn bij voorkeur zelf Italianen. De echte houtvuur voegt een warme, magische sfeer toe aan elke feest en de geur van vers pizzadeeg en smeltende kaas is moeilijk te verslaan!

Ambachtelijk bereid

Al onze ambachtelijke pizza's worden met de hand gemaakt in de eeuwenoude Italiaanse traditie - met een dunne basis, knapperige korst en verse, smakelijke ingrediënten. Gebakken in houtgestookte ovens hebben onze italiaanse pizza’s een unieke, authentieke smaak. Mensen die pizza's meestal te zwaar of te vettig vinden, zijn vaak aangenaam verrast door hoe licht onze pizza's zijn. Als u nog nooit eerder hebt genoten van een pizza uit een houtgestookte oven, wordt dit waarschijnlijk de beste pizza die u ooit hebt gegeten! Wij bieden mobiele pizzakramen op locatie die pizza's met dezelfde zorg en aandacht voor detail als een authentiek houtgestookt pizzeria-restauranten kunnen bereiden.

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl

Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!