Echte Italiaanse pizzabakker op locatie!

Pizzabakker op locatie

Pizzabakker op locatie: voor feestje thuis of een bedrijfsevenement! We brengen heerlijke, authentieke pizza's, bereid door een echte Italiaanse pizzabakker op locatie. Al onze pizza's zijn gemaakt met vers deeg en worden ter plaatste met de hand gevormd. Onze pizzabakkers zorgen voor een perfecte korst en een mooie bodem voor een heerlijke pizza. We gebruiken verse italiaanse ingrediënten afkomstig van lokale leveranciers en maken onze eigen sauzen. Door alles ter plaatse te bereiden zijn onze pizza’s super vers, heet en krijgen uw gasten de volle smaak van echte italiaanse pizza's te proeven!

Mobiele pizza cateringservice

Een mobiele pizza cateringservice die ervoor zorgt dat er nog lang nagepraat wordt over uw volgende feest, bruiloft, werk-, bedrijfs- of speciale evenement. Stel u voor dat u uw gasten authentieke, Italiaanse pizza's met houtgestookte pizza's serveert, vers bereid voor hun ogen terwijl u zich kunt ontspannen.

Pieter Balsamo

Pizza Pazza is opgericht door Pieter Balsamo. Als kind hielp hij zijn italiaanse vader en leerde hij zo de kunst van van het pizza bakken. “Zoals de Hollander pannenkoeken bakt, zo bakte mijn vader pizza’s. Stapels!”

“Als ik zondagochtend wakker werd, rook ik de geuren uit de keuken al door het hele huis. Mijn moeder werd dan uit de keuken verbannen tot koffietijd, want nu was de keuken even het domein van mijn vader. “

Onze pizzabakkers

Onze pizzabakkers worden allemaal opgeleid in Italië en zijn bij voorkeur zelf Italianen. Ze hebben allemaal een passie voor hun vak. Zorg voor een pizzabakker op locatie voor uw volgende evenement en verras uw gasten met een unieke ervaring! De sfeer van Bella Italia!

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl

Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!