Echte Italiaanse pizzacatering bij u op locatie!

Pizza Catering op locatie!

Catering voor een groot aantal gasten kan lastig zijn. Wilt u uw gasten maximaal laten genieten zonder veel voorbereiding? Een houtgestookt pizza catering kan precies zijn wat uw feest nodig heeft. Deel onze unieke italiaanse pizza catering ervaring met uw gasten terwijl u zelf geen vinger hoeft uit te steken.

Traditionele Italiaanse methoden

Pizza Pazza is een mobiel, houtgestookt pizza-cateringbedrijf dat heerlijke pizza's op locatie bereidt op feesten en evenementen. Wij combineren lokale verse ingrediënten met traditionele Italiaanse methoden. Onze pizza's worden met de hand gemaakt op de traditionele Italiaanse manier en tot in de perfectie bereid in onze houtovens. Met onze pizzakramen op locatie wordt uw feest of evenement een gebeurtenis om niet te vergeten!

Onze Pizzaioli (pizzabakkers)

Onze Pizzaioli (pizzabakkers) zijn opgeleid in Italië en zijn bij voorkeur zelf Italianen. We houden zoveel van pizza dat we onze passie met iedereen willen delen! Gebakken in houtgestookte ovens hebben onze italiaanse pizza’s een unieke, authentieke smaak. Mensen die pizza's meestal te zwaar of te vettig vinden, zijn vaak aangenaam verrast door hoe licht onze pizza's zijn. Als u nog nooit eerder hebt genoten van een pizza uit een houtgestookte oven, wordt dit waarschijnlijk de beste pizza die u ooit hebt gegeten!

Traditioneel en uniek

De pizzakramen van Pizza Pazza kunnen op vrijwel elke locatie worden opgezet. In combinatie met onze informele stijl is onze pizza catering dienst een perfecte aanvulling op uw feest of bedrijfsevenement.

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl

Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!