Echte Italiaanse mobiele pizzabakker bij u op locatie!

Echte Italiaanse pizza's bij u op locatie!

Uw Mobiele pizzabakker

Bent u op zoek naar iets extra’s voor uw volgende feest of evenement? Met de mobiele pizzabakkers van Pizza Pazza maakt u van elke speciale gelegenheid een echte Italiaanse belevenis! Onze hoofd mobiele pizzabakker Pieter Balsamo heeft de kunst van het bereiden van pizza’s geleerd van zijn italiaanse vader.

Pizzaioli (pizzabakkers)

We brengen met onze heerlijke, authentieke pizza's, het echte Bella Italia bij u thuis. Onze Pizzaioli (pizzabakkers) zijn opgeleid in Italië en zijn bij voorkeur zelf Italianen. Onze mobiele pizzabakkers komen naar u toe, dit betekent dat u niets hoeft op te zetten, boodschappen hoeft te doen of te koken voor uw gasten. Met behulp van mobiele houtovens, kramen en -busjes kunnen we de lekkerste pizza's op locatie klaarmaken. Vol passie en met een vriendelijke service, ongeacht het weer!

Verse ingrediënten en met de hand gevormde pizza's

Wij gebruiken de meest verse ingrediënten en onze pizzabakkers maken de meest heerlijk eigen sauzen. Het geheim van onze pizza's wordt generatie op generatie doorgegeven. Onze mobiele pizzabakkers zullen ter plekke iedere pizza met de hand vormen en met verse ingrediënten beleggen. Zo kunt u en uw gasten rekenen op flinterdunne en krokante bodems met dagverse toppings.

Mobiele pizzacatering voor elke gelegenheid

Pizza Pazza is beschikbaar voor mobiele pizzacatering op bruiloften, privéfeesten en zakelijke evenementen. Onze op maat ontworpen houtgestookte steenoven en pizzakramen stellen ons in staat om een unieke sfeer aan elk evenement toe te voegen.

Het gelukzalige gevoel van La Dolce Vita: wij nemen het voor u mee! Meer weten over deze pizzaparty? Neem gerust contact op en vraag een gratis offerte aan.


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van pizza catering op:

Verjaardagsfeestjes Buurtfeest Tuinfeesten Bruiloftreceptie Bedrijfsfeesten Evenementen etc. etc.

Contactgegevens0615147828

info@pizza-pazza.nl


Pizza Pazza staat voor..

  • Eigen receptuur pizzadeeg
  • Alleen verse ingrediënten
  • Italiaanse pizzabakkers
  • Ruime ervaring op zowel prive als zakelijke events
  • Allergieën? biologisch? vraag naar de mogelijkheden

Volg ons op Facebook en Instagram

Mede dankzij jullie pizza catering, was ons themafeest een groot succes!

B. Bunnik- Houthandel Bunnik BV

Overige mogelijkheden

Wilt u naast Pizza uw gasten ook wat aanvullends bieden? Dat kan Pizza Pazza eventueel ook verzorgen. Een groensalade, een plankje met wat olijven en een stukje kaas of salami? Het is allemaal mogelijk. Echter raden wij altijd aan dit niet te groot te maken. U reserveert immers een Pizzabakker en is het nou juist niet veel leuker als uw gasten een extra pizzapunt nemen?

Mocht er een stukje budget over zijn adviseren wij in de meeste gevallen de pizzacatering uit te breidden met een dessert. Dit is een lekkere natuurlijke afsluiting van het eten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ijsje, of onze Tiramisu Classico of de variant met Limoncello.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Wilt u uw gasten op een originele manier verwennen met vers bereidde pizza en een heerlijk toetje?

Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte:

Tevreden klanten van Pizza Pazza!